Contact

zeer lucratief bonusplan

Member Reward Program

Wanneer je je als gratis lid aanmeld voor het Green Win Network, wordt je automatisch een affiliate en kun je realtime instant commissies verdienen.

Als iemand in je netwerk een abonnement op onze telecom-pakket afsluit of een andere aankoop doet krijg je hiervoor een instant commissie.

Er zijn geen verplichtingen, quota's of eisen voordat je commissies kunt verdienen.

Alles wat je moet doen om te beginnen is je netwerk op te bouwen. Dit wordt bijgehouden tot tien niveaus met een onbeperkt aantal leden per niveau.

Elke aanschaf van een product binnen je 10 nivo's diepe en onbeperkt brede referral netwerk wordt realtime op je account bijgeschreven.

Je kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week de verdiende commissies op je eWallet laten bijschrijven, en vandaar uit overschrijven naar je bankrekening, of laden in je gratis Mastercard die je van ons krijgt.

Er is geen wachttijd voor voordat je uitbetaald wordt ... je betaalt gewoon jezelf uit wanneer je maar wilt.

Er zijn meer dan 4 miljard mensen die gebruik maken van mobiele telefoons en ze betalen meestal grote kosten om hun contacten in binnen-en buitenland te bellen ... maar met het Green Win Network kunnen zij en jij vaarwel zeggen tegen deze tarieven.

Want ... wanneer u een van uw contacten belt in het Green Win Netword wordt uw gesprek automatisch omgeleid via onze servers via het internet ... we laten je zelfs op je telefoon zien of je contact via ons netwerk bereikbaar is ... zodat je weet dat je deze persoon gratis kan bellen ... zelfs als het naar de andere kant van de wereld is.

Geen verbindingskosten ... geen roamingtarieven ... gewoon gratis onbeperkt bellen.

Je wordt meteen verbonden en de kwaliteit is uitstekend!

Je kunt ook bellen naar nummers die niet in je lijst met contactpersonen staan. Deze gesprekken kan je voeren met een enorme besparing in vergelijking tot wat je normaal zou moeten betalen. Ons netwerk bestrijkt momenteel meer dan 100 landen .... meer landen volgen binnenkort.

Maar de 'killer app' is de mogelijkheid al je contactpersonen uit te nodigen met 1 druk op de knop. Je stuurt de uitnodiging en je contacten hebben direct toegang om te beginnen met het maken van gratis bellen. Het enige wat ze hoeft te doen is het aanvaarden van de uitnodiging en ze worden automatisch in het systeem opgenomen voor de 7 dagen gratis proefperiode.

Ze hoeven zich zelfs niet te registreren!

Ons systeem houdt hun nummers bij, en als ze besluiten om een abonnement af te nemen weet het systeem dat ze via jou zijn binnengekomen.

Dit is zeer krachtig omdat je in feite een 'virale tsunami' creeert die zich wereldwijd kan verspreiden, en aangezien meer en meer mensen lid worden van je 10 level diepe, netwerk kan je dat een 5 of zelfs 6 cijferig inkomen opleveren in commissies ... en omdat het abonnement kan worden verlengd ... is het mogelijk een passief inkomen te creeeren, plus natuurlijk de mogelijkheid gratis, of tegen 98% procent besparing te bellen.

Heb je ooit zoiets gehoord?

Nou er is zelfs nog meer ....

Je kunt instant commissies verdienen op de diensten van GWN telecom dat op zich zelf al een geweldige dienst is, maar je kunt ook commissies verdienen uit reclameopbrengsten, online meeting services en de Green Win Super Mall met duizenden producten. Volgend jaar breiden we onze services uit met schone groene stroom aan huishoudens in Europa, opgewekt door onze eigen Intelligent Green Power Generators.

Onthoud dat er geen verplichtingen zijn voordat je kunt beginnen met het verdienen van commissies.

Je hoeft alleen maar via je telefoon je contactpersonen uit te nodigen, of je eigen affliate link aan iedereen te geven die graag gratis wil bellen, en je bent al begonnen met het bouwen van je netwerk.

Wij zorgen voor de rest.

Dus laten we alles nog even samenvatten:

  • Je kunt kostenloos lid worden van Green Win Network
  • Je kunt bouwen aan je eigen netwerk. We geven je hiervoor een schat aan promotie tools
  • Je commissies worden real-time bijgeschreven.
  • Je kunt in je back-office 24 uur per dag en zeven dagen per week jezelf uitbetalen middels je eWallet.
  • Er zijn geen verplichtingen of quota's voordat je commissies kunt verdienen.
  • Je kunt onze telecom service 7 dagen gratis proberen voordat je een abonnement aangaat. Dit geeft je de tijd om je contacten uit te nodigen om de service ook te proberen .... gratis bellen met elkaar .... en ook zij zullen op hun beurt hun vrienden uitnodigen om gratis te kunnen bellen ....

Schrijf je nu GRATIS in of vraag ons om meer informatie.

  
 
Welkom - Uitleg - Belinstructies - Bonusplan - Contact

2010 DutchCellNet.